Bývanie malom či ísť do väčšieho ?

Aj z malého sa dá urobiť skutočný domov. Stačí k tomu len pár nápadov a máte vyhratý ťažký súboj. Správne rozloženie interiéru Vám môže bývanie zútulniť na toľko že sa budete cítiť ako doma.
Pár metrov štvorcových je určených nájme pre jednu , maximálne dve osoby. No aj to sa dá prakticky vyriešiť rôznymi spôsobmi. Spoločné bývanie v malých priestoroch má aj množstvo výhod o ktorých nemusím ani hovoriť.

pohovka
 
Bývanie v malom byte vám prinesie aj väčšie súkromie. Nikto nebude vedieť že ste práve doma. Jedno a dvojizbový byty sú izolované tak aby bol utlmený hluk čiže taká  hudba na plné pecky sa nedostane k vašim susedom. A naopak ani vy nebudete vedieť čo práve robia však susedia.
 
»          Čím väčší tým vyššie nájomné
 
·         Malé byty sa oplatia najme pre mladých ľudí , pre rodičov s jedným alebo dvoma deťmi či pre samotárov.  V malom byte neplatíte veľa za energie čiže sa to stále oplatí viac ako prvý dvoj až štvôr izbovom byte . No počase sa môžete rozhodnúť že sa už nechcete tlačiť v malom byte a rozhodnete sa pre väčší.

byt
 
·         Ako umiestniť nábytok aby sa zmestil tam kam ho potrebujete ? Nábytok nemusí byť vždy spolu . Môže byť porozhadzovaní napríklad aj po stranách obývačky. Je to jednoduché riešenie ktoré je rýchle a nemusíte sa zbytočne trápiť kam z nábytok a či sa vlastne zmestí do obývačky.
 
·         Aj malá spálňa Vám postačí na spánok. Manželská veľká posteľ , a veľká skriňa zo zrkadlom a nočné stolíky Vám úplne postavia do vašej spálne. Veď viac by ste do nej ani nezmestili. Nezabúdajte však že existuje mnoho rád ako si spálňu dokonale zútulniť tak aby ste a v nej cítili dobre , teda ako doma..

postel
 
·         Ak má vaša kúpeľňa sprchový kút je to veľká výhoda pre Vás. Prečo ? Pretože máte viac priestoru v kúpeľni , a dokážete sa dostať všade . Pri vani by to bol asi veľký problém keďže by bola kúpeľne ukrátená o veľký priestor.