Posuvné sklenené dvere dodajú vášmu interiéru luxusný glanc

Benefity posuvných sklenených dverí

Ich elegantným vzhľadom prinesiete do svojho interiéru prvky moderného štýlového dizajnu a atmosféru luxusu. Posuvné sklenené dvere sú veľmi praktické tým, že nezaberajú nadbytočný priestor v interiéri a jednoducho ich len zasunutím otvoríte, alebo zatvoríte. Sklo dovolí svetlu prenikať cez sklenené dvere a prechádzať tak ďalej do priestoru. Celý byt, dom alebo kancelária je tak oveľa viac presvetlená, prepojená a opticky väčšia. Obzvlášť sa posuvné sklenené dvere hodia do moderne zariadených priestorov, no s dobrým architektom iste nájdete riešenie aj pre tradične zariadený domov. Dobre umiestnené posuvné sklenené dvere dokážu krásne predeliť priestor práve tam, kde je to potrebné bez toho, aby zobrali svetlosť a priestor miestnosti.

Posuvné sklenené dvere na kúpelni

Bezpečnosť a trvácnosť posuvných sklenených dverí

O bezpečnosť posuvných sklenených dverí sa naozaj báť nemusíte. Sú vyrábané z tvrdeného bezpečnostného skla, ktoré vydrží aj väčšiu záťaž a malo by byť dokonca odolné i voči škrabancom a iným povrchovým opotrebeniam. Ich trvácnosť je podľa výrobcov dlhšia než trvácnosť klasických dverí. Táto investícia sa vám tak z dlhodobého hľadiska oplatí a vráti. Mnohé posuvné sklenené dvere majú aj vynikajúce izolačné vlastnosti tak energetické, ako aj akustické, takže vám sú nápomocné aj v tomto smere.

Posuvné sklenené dvere vo vašej spálni

Dizajnové prevedenie

Okrem prevedenia posuvných sklenených dverí s čírym tvrdeným sklom sú možné aj varianty s matným sklom alebo pieskovaním. Pieskovanie umožňuje vytvoriť rôzne elegantné vzory podľa vášho výberu. Presklenie sa tak stáva viditeľnejším v priestore než čisté číre sklo, ktoré by si niekedy človek nemusel všimnúť, obzvlášť, ak má doma deti alebo domácich miláčikov. Pokiaľ neviete sami navrhnúť svoje presklenie, radi vám poradíme s výberom toho správneho prevedenia i dizajnu. Neváhajte nás preto kedykoľvek kontaktovať a my vám vytvoríme cenovú ponuku priamo pre vás na mieru.